Portfolio

Portfolio

Bekijk onze cases

Ons werk

Impact Factor 5 heeft inmiddels een aantal impactvolle ondernemers ondersteund bij het opschalen van hun business.

Sprinklr wil steden vergroenen, mensen weer in contact brengen met natuur, en de teeltsector een schop onder de kont geven (want daar wordt nog behoorlijk veel gif gebruikt). Suzanne van Straaten startte Sprinklr in mei 2016 met een crowdfunding-actie. Ze begon met een frustratie (ze liet zelf haar planten op haar balkon steeds wegkwijnen) en een verlangen (een groene stad leeft zoveel fijner).

Kromkommer zet zich in om de verspilling van kromme groente en fruit tegen te gaan en mensen anders te laten kijken naar de kwaliteit van groente en fruit. Groente en fruit die niet op ons bord belanden door ‘looks’ of overproductie noemen zij kromme groente*. Krom omdat ze soms fysiek krom zijn, maar vooral krom omdat we deze lekkere, mooie producten verspillen terwijl er met de smaak niets mis is.

Correctbook produceert eindeloos uitwisbare notitieboeken, voor iedereen op deze wereld. Bij aankoop van een Correctbook product geef je dezelfde eindeloze schrijfervaring aan kinderen die geen toegang hebben tot schrijfmateriaal.

Meld je aan.

Wordt jouw onderneming onze volgende case? Of wil je andere social enterprises helpen met groeien? Meld je dan zeker aan voor een kennismakingsgesprek.